Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Wereldspelen 2005

Wereldspelen 2005

25 juli 2005

De Wereldspelen te Duisburg (Duitsland) liepen afgelopen zondag af met een mooie verzameling aan medailles voor de Belgen (11 waarvan 2 gouden, 4 zilveren en 5 bronzen).
Spijtig genoeg kon Muriel Sarkany niet de overwinning, die haar seizoen waarschijnlijk terug op gang had gebracht behalen. Na het missen van de finales op de Wereldkampioenschappen te Munchen 3 weken geleden kan men stilaan beginnen spreken van een Duitse vloek die op haar rust... Onze landgenote eindigde 5e, ver achter de ongenaakbare Angela Eiter.
Bij de mannen was er een verrassende zege voor de Spanjaard Paxti Usobiaga en een gedeelde 2e plaats voor de tenoren van het circuit Tomas Mrazek en Alexandre Chabot.
Volledige resultaten.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,