Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Winst voor Loïc Timmermans in Veliko Tarnovo

Winst voor Loïc Timmermans in Veliko Tarnovo

4 oktober 2010

Ondanks de afstand en de moeilijke verplaatsing trokken 6 van onze jonge klimmers het afgelopen weekend naar de oude hoofdstad van Bulgarije. Ze waren met weinigen in Veliko Tarnovo voor deze 3e manche van de European Youth Series. Een reden te meer om te winnen, wat Loïc Timmermans met verve deed in de Youth B. In een super-finale liet hij de Duitser David Firnenburg en de Fransman Geoffray de Flaugergues ver achter zich. Met deze eerste internationale overwinning van het jaar dicht Loïc de kloof op de eersten in het tussenklassement. Hij staat nu, op 2 manches van het einde, 4e.

Twee andere Belgen toonden zich ook in de finale: Anak Verhoeven (6e Youth B) en Sébastien Berthe (7e Youth A). Chloé Caulier (21e Youth B), Camille Duhoux (22e Youth B) en Nicolas Vancayzeele (16e Youth B) maken de Belgische lijst compleet.

De site van Loïc Timmermans
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


7/10/2010
Added in the gallery thanks to Denis Timmermans

http://www.belclimb.be/comp_detail.asp?compid=660

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,