Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Youth Boulder Circuit 3 komende zaterdag in Arlon

Youth Boulder Circuit 3 komende zaterdag in Arlon

De Paasvakantie was een rustpauze voor alle jeugdige wedstrijdklimmers die ons land rijk is. Velen trokken naar de rotsen in binnen- en of buitenland of vonden andere manieren om te ontspannen en tegelijkertijd verder te werken aan hun vormpeil. Komende zaterdag 28 april schiet klimzaal L'Escale in Arlon de wedstrijdkalender opnieuw op gang met de laatste manche van het Youth Boulder Circuit. Hoewel in de eerste twee wedstrijden de favorieten ongenaakbaar bleken vallen er nog heel wat finaleplaatsen te verdelen. De top 6 van elke categorie kan op zondag 13 mei aantreden in de boulderarena van Klimzaal Bleau voor een spetterende finale met aansluitende funbouldersessie.

De website van het Youth Boulder Circuit
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm