Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Youth Climbing Color Festival

Youth Climbing Color Festival

13 mei 2008

Meer dan 182 jongeren namen deel aan het Youth Color Climbing Festival dat afgelopen weekend doorging in Imst. Onder hen 5 Belgen en onder andere Loïc Timmermans die de overwinning binnenhaalde in zijn categorie.

Op het programma stonden 10 routes verspreid over twee dagen (9 voor de benjamins omdat zij met teveel waren). Loïc topt er 8 en valt in de negende aan het laatste setje .
Bij de dames een prachtig teamresultaat met Marie Vassart, Manon Matheys en Camille Duhoux die zich tot het uiterste gaven om zo, ondanks de stevige tegenstand, in de top 10 te eindigen. Ze eindigen respectievelijk 7e en 10e ex-aequo.
Voor een eerste deelname aan deze wedstrijd toont Antoine Matheys goed zijn kwaliteiten en eindigt 13e. Een mooie oogst!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


19/05/2008
hoi Loïc,dikke proficiat vanuit elversele !!!


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,