Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Youth Color Climbing Festival van Imst

Youth Color Climbing Festival van Imst

Ook de allerkleinsten hebben recht op hun eigen internationale competitie. De Youth Color Climbing Festival is er zo één, en niet van de minste! Vorig weekend ontving deze competitie in Imst (Oostenrijk) meer dan 120 deelnemers uit 12 landen, allen minder dan 14 jaar. De Belgen waren met een klein tiental, maar toonden zich erg strijdlustig en behaalden 3 podium- en 2 vijfde plaatsen in het moeilijkheidsklimmen, en 3 podiumplaatsen in het snelheidsklimmen! De resultaten van onze jonge landgenoten vind je op deze pagina. Op de site van de competitie staan de foto's.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm