Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Zijlstra en Mignon winnen de Peter Belien Memorial

Zijlstra en Mignon winnen de Peter Belien Memorial

De Peter Belien Memorial kende nog nooit zo'n hoog niveau als afgelopen zaterdag. De vijfde editie van de wedstrijd in klimzaal Olympia te Hasselt ontving een bont gezelschap zeer sterke klimmers. Niet minder dan 9 van de 10 eerst geklasseerde mannen hebben al minstens één achtstegraad boulder achter hun naam staan. De finale moest dan ook van zeer hoog niveau zijn om het onderscheid mogelijk te maken. Olivier Mignon eindigt aan kop, voor Raphael Fernandez en Didier Mottart.
Bij de dames vinden we hetzelfde podium als een jaar geleden, op de derde plaats na. De Nederlandse Vera Zijlstra gaat onze landgenotes Magali Hayen en Laure Guérit voor.
Nieuwigheid in 2011 was het apart jongerenevenement op zondag. De organisatoren konden best tevreden zijn met een opkomst van een veertigtal klimmers onder de 14 jaar. Liam Thijs, Rob Denayer en Hannes Perrilleux winnen elk in hun gemengde categorie.

Resultaten van de Peter Belien Memorial 2011
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm