Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Competitie
>
Nieuws 
Zo goed als gespeeld spel na de tweede manche van de Belgian Youth Cup

Zo goed als gespeeld spel na de tweede manche van de Belgian Youth Cup

4 februari 2013

De podiums van de tweede manche van de Belgian Youth Cup lijken ook dit jaar weer fel op deze van de voorgaande wedstrijd. Ondanks de veeltallige opkomst, 133 klimmers, slaagden 8 van de 10 voorgaande winnaars er in hun prestatie te bevestigen tijdens de Open L'Escale die afgelopen zaterdag doorging in de Aarlense zaal. Nog voor de derde en laatste manche in Woluwe verzekerden zij zich zo van de eindwinst in hun categorie. De twee uitzonderingen zijn te vinden bij de -14-jarigen. Bij de dames C en D zijn het Marie Colot en Lucie Delcoigne die de winst binnenrijven.
Dit kleine verschil kan niets veranderen aan het ploegenklassement en net als twee weken eerder behoudt Klimax een voorsprong op de andere teams.

Deze status-quo wil echter niet zeggen dat er op de komende wedstrijden geen spektakel te verwachten valt. Het nationaal seizoen nadert zijn climax en wie wil er niet op zijn scherpst staan tijdens het Belgisch Kampioenschap op 9 maart? Zeker als je weet dat de tickets naar het internationale circuit verdeelt worden op basis van de resultaten over alle vier de wedstrijden...

Klassement per categorie:

Resultaten foto's van de Open L'Escale 2013
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,