Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Adventure Affair 2003 afgelopen

Adventure Affair 2003 afgelopen

16 februari 2003

De 10de editie van Adventure Affair is afgelopen, velen onder ons zijn even of langer op bezoek geweest, wat gaan snuffelen in de een of andere stand of hebben gewoon een babbel gedaan.
Wat de moeite waard is om te vermelden is dat er op de gemeenschappekelijke stand van de BAC-VBSF een pittig bouldermuurtje stond. De rode route werd per dag door een 8tal verschillende personen gedaan, de groene jeté is slechts éénmaal gedaan, of beter gezegd: slechts éénmaal met de volle hand genomen door één van onze trouwe bezoekers op Belclimb: Brecht Porrez. Vele liefhebbers hebben ervaren dat boulderen toch wat anders is dan gewoon klimmen en dat er echt indraai- en andere klimtechniek aan te pas komt.
Verschillende evenementen in het Basiskamp waren de moeite waard zoals op vrijdag: de uitreiking van het Gouden Kompas aan Frank De Winne en op zondag: de kindersoldaten van Uganda door Els De Temmerman. In verband met klimmen was er één buitenbeentje, namelijk het tot nadenken stemmend gesprek: De Alpen in gevaar! Hopelijk kan ik daar later wat meer over vertellen.
We zien uit naar de editie 2004.
Guido Blanchaert


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,