Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Barbeque Entre Ciel et Terre

Barbeque Entre Ciel et Terre

Het is weer de tijd van het jaar om de barbeque boven te halen, dat weet iedereen ondertussen. Liefhebbers van dit genre, de locals van klimzaal Entre Ciel et Terre komen elk jaar in mei samen om gezellig de komst van de zomer te vieren. Deze keer vindt hun feestje plaats op zaterdag 21 mei aanstaande, vanaf 19u. De film die werd opgenomen tijdens de laatste Vertical Event wordt hier in premiere voorgesteld, zorg dus maar dat je erbij kunt zijn! Alle informatie betreffende dit evenement vindt je op de website van Entre Ciel et Terre.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm