Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
BCN: de nieuwe website komt eraan!

BCN: de nieuwe website komt eraan!

7 oktober 2002

Volgend weekend (12/13 oktober) zullen jullie de website eventjes moeten missen: de vernieuwde en uitgebreide nieuwe site is bijna klaar. Nog een laatste eindsprint en we kunnen eindelijk terug vroeg in bed...
Wie komende zaterdag en zondag de site wil bezoeken, zal merken dat die er eventjes niet is. We plannen de boel rond te hebben tegen zondagavond.
Belangrijke tech-talk: We hebben ervoor geopteerd om Netscape versie 4.x en lager niet meer te supporteren. Wie Netscape adept is, kan maar beter versie 7 installeren.
De nieuwe website zal volledige functionaliteit bieden in deze browsers: Mozilla 1.1 (en hoger), Opera 6.x (en hoger) en Internet Explorer 5.1 (en hoger) en is getest op de platformen Windows (95 en hoger) en Macintosh (OS 9 en hoger).
Tevens zullen we gebruik maken van Flash-technologie om de site wat levendiger te maken.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,