Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Bestel jouw Petzl catalogus!

Bestel jouw Petzl catalogus!

De catalogus editie 2006 van het franse merk Petzl is net van de drukpersen gerold. Maak gebruik van deze gelegenheid om de nieuwigheden in het assortiment voor het nieuwe jaar te ontdekken. Evenals de talrijke didactische paginas die je voorzien van vele tips en tricks.
Exclusief voor de BCN bezoekers bestaat de mogelijkheid om deze gratis in je bezit te krijgen! Wat moet je daarvoor doen? Stuur gewoon een mailtje naar dit adres met al je gegevens (naam, adres, email, taal) en vermeld BCN in je boodschap. Met plezier zal men dan een exemplaar naar je opsturen.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm