Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Feest in Bleau op 7 oktober

Feest in Bleau op 7 oktober

Op zaterdag 7 oktober heeft er in Bleau te Gent een niet te missen feest plaats. Op het programma staan een demonstratie slackline, barbecue en de exclusieve première van de film Patagonia Dreams met in de hoofdrol het team met dezelfde naam. Dit alles wordt afgerond met een spetterende fuif! Bekijk hier de affiche.
Tevens start er vanaf de eerste week van oktober terug een lessenreeks voor volwassen. Voor beginners wordt de basistechniek bijgeschaafd terwijl voor de gevorderden techniektraining en trainingsprincipes op het programma staan. Extra informatie en inschrijvingen bij Bleau.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm