Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Patrick Berhault overleden

Patrick Berhault overleden

Patrick Berhault is voor mij één van de grootste alpinisten, zowel op technisch, mentaal als moreel gebied. Iemand die altijd consequent zijn eigen opvattingen over de klimsport is blijven houden en zijn beklimmingen hierop steeds heeft afgesteld. Hij was voor iedereen die hem kende een sobere, warme persoonlijkheid. Het alpinisme verliest hierbij één van haar belangrijkste en mooiste voorbeeldfiguren. Dat zijn overlijden gebeurde tijdens zijn laatste grote alpine project waarmee hij bezig was, kan maar een schamele troost zijn.
Jan Vanhees


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm