Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
The North Face Opendeurdagen: wedstrijd open!

The North Face Opendeurdagen: wedstrijd open!

Er resten nog slechts twee nachten tot de start van de opendeurdagen van The North Face. Twee nachten om te dromen van het beste van het beste op de markt. Tevens twee nachten om te dromen van de prachtige prijs die je in de wacht kan slepen ter gelegenheid van dit evenement: een pakket met voor meer dan 2.500 euro aan kledij en accessoires van The North Face waaronder een outdoorpackage ter waarde van 2.000 euro voor de grote winnaar!!! Komende vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober is het dan ook onmogelijk geen bezoek te brengen aan uw Summit dealer. Je zal des te meer winstkansen hebben! Meer info op http://thenorthface.belclimb.be.
[Update] De wedstrijd is ondertussen geopend!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm