Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Vakantieherinneringen

Vakantieherinneringen

9 augustus 2006

De maand augustus is nog jong en er staan misschien nog klimuitstappen op het programma, maar voor sommigen onder ons is de vakantie reeds achter de rug en beginnen de herinneringen beetje bij beetje te vervagen. Niets beter dus dan ze op papier te zetten en door te sturen naar de redactie. Stuur ons jullie vakantieverslag door per email (maximum 2 bladzijden) samen met enkele foto?s tegen ten laatste eind september. Aandacht! De vijf beste artikels worden gepubliceerd en de auteurs ontvangen een BCN T-shirt. Kruip maar in jullie pen!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,