Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Voor wie is het trainingsboard?

Voor wie is het trainingsboard?

3 december 2002

En de winnaar is... Xavier Bonjean! Hij gaf juiste antwoorden op de vragen en schatte het aantal deelnemers het beste in: 127 bezoekers namen deel aan de wedstrijd.
De 2 klimbeurten voor Klimzaal Blok zijn voor Dieter Boedts, de klimbeurten voor Klimax gaan naar Steven Demets, Kristof Verniers en Ann Nobels.
En de antwoorden, zei u? Hier zijn ze: Arnould 't Kint klom als eerste Belg Bérézina, The Force (V11) was de bekroning van de bouldertrip van Francis Dierick en het gezochte boulderprobleem in de buurt van een welbekende Belgische abdij is Game Over (7C) op de Rochers du Fond de Leffe.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,