Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Vrijdag 2 februari, een spektakelavond!

Vrijdag 2 februari, een spektakelavond!

29 januari 2007

Hou vrijdagavond 2 februari vrij in uw agenda want er valt heel wat te beleven. In Genk vindt de projectie van de film over de Peru 2006 expeditie van het VBSF plaats. Deze unieke voorstelling begint om 20u in het Stedelijk sportcentrum van Genk (E. Van Dorenlaan). Een reis door de hoge Andes met prachtige kleuren en muziek. Mis dit niet!
Aan de andere kant van Vlaanderen wordt op hetzelfde moment een unieke drytoolwedstrijd gehouden. Op deze wedstrijd, georganiseerd door de bergsportwinkel de Berghut, worden een dertigtal klimmers verwacht die zich voorzien van helm, stijgijzers en ijsbijlen naar boven worstelen op de klimmuur te Breeven (Bornem). Info en gratis inschrijving: hier.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,