Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Werk aan de winkel

Werk aan de winkel

13 maart 2001

De abonnees van onze nieuwsbrief weten het reeds sinds vorige week: het Belgian Climbing Network ondergaat onderhuids een grote verandering... niet alleen ons overzicht van klimmassieven, maar ook de linkspagina's worden totaal herwekt en zullen openstaan voor interactie met de modale surfer (oef... ??!?!). In mensentaal: zeer binnekort kan je zelf links toevoegen, zonder tussenkomst van, maar wel mét controle van de redactie..., en zal het ook mogelijk zijn om in de fiches van de massieven jouw commentaar kwijt te geraken over o.a. de veiligheid van de Belgische klimmassieven e.d.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,