Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Win een paar klimschoenen!

Win een paar klimschoenen!

3 april 2003

De 50 emails zijn nog maar net de deur uit om de gelukkige winnaars van een exclusief BCN - A5 series t-shirt te feliciteren en hier zijn we al terug om nog meer prijzen uit te delen.
Voor velen begint het rotsklimseizoen pas in april/mei. Na veel en hard trainen of gewoon lekker klimmen op de indoorwand, wordt het tijd om te genieten van de zon en voeling van de rots. We helpen je er graag bij. Daarom dat het Belgian Climbing Network en La Sportiva samen besloten om jullie een duwte in de rug te geven. Per 2 weken zullen we een paar klimschoenen van La Sportiva weggeven aan de winnaar van onze (wederom) eenvoudige prijsvraag. Deze keer maak je kans op het model Katana.


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,