Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
>
Nieuws 
Zomersluitingen

Zomersluitingen

Overmorgen begint de grote vakantie voor de -18 jarigen onder ons. Ook de klimzalen profiteren van deze periode om eventjes de deuren te sluiten. Van onze partners zijn Klimax (Breendonk), Bleau (Gent), Blok (Wilrijk) en Blueberry Hill (Kortrijk) voor één of meerdere weken gesloten. Altitude CCM (Braine L'Alleud) wijzigt haar openingsuren drastisch in juli en augustus en in Hungaria (Leuven) kan je de hele zomer lang blijven klimmen! Raadpleeg de respectievelijke klimzaalfiches om de exacte regeling te kennen.
De redactie van haar kant neemt het er ook even van. Buiten onze verslaggeving ter plaatse van de jaarlijkse Worldcup te Chamonix en de Masters te Serre Chevalier blijft het hier lekker stil. We zijn terug tot jullie dienst op 1 augustus!


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm