Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Crux Bouldergym, nieuwe boulderzaal in Limburg

Crux Bouldergym, nieuwe boulderzaal in Limburg

19 december 2012

Na jarenlang pendelen tussen verschillende boulderzalen hebben vier Limburgse klimmers (Frank Leyssen, Willy Mercken, Raf Vanoppen et Danny Verbinnen) besloten om zelf een boulderzaal te openen. Na een maandenlange zoektocht zijn ze terechtgekomen in het gloednieuwe sportcomplex van Herk-de-Stad. Een ruimte van zo’n 750 m² bood daar nagenoeg de perfecte condities voor het creëren van een boulderzaal!
Crux Bouldergym werd in samenwerking met muurfabrikant SLVTR ontworpen. Blijkbaar hebben de uitbaters aan iedereen gedacht: beginner of gevorderde, alleen of in groep, om een gestructureerde training te volgen. Voor de diehard trainingsbeesten is er een specifieke trainingszone voorzien en de rest van de structuren zal uitdagingen bieden voor de meest verfijnde technici tot de sterkste krachtpatsers. Meer dan 600 m² klimoppervlakte met zo’n 250 routes zullen er voor zorgen dat iedereen zijn gading vindt.
Voor degenen die tussendoor de batterijen terug wat moeten opladen is er natuurlijk ook een gezellige bar om eventjes te chillen.

Het openingsweekend zal op 5 en 6 januari 2013 zijn waar iedereen gratis kan komen kennismaken en op 23 februari pakt de boulderzaal uit met de eerste wedstrijd!

Meer info is terug te vinden op de site van Crux Bouldergym
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

PUBLICITEIT
Nieuws 
Micha Vanhoudt in de Frankenjura

Rotsklimmen Micha Vanhoudt in de Frankenjura

Micha Vanhoudt staat bekend om zijn beklimmingen bij onze Duitssprekende vrienden. De topprestaties die hij tot een goed einde bracht toen hij in Oostenrijk woonde, spreken voor zich. Begin september brengt de Belg enkele weken in de Frankenjura door.

30 september 2014,

Ueli Steck aan het woord in Brussel op 26 november

Mix Ueli Steck aan het woord in Brussel op 26 november

Noteer het in je agenda! De legendarische Zwitser Ueli Steck, vooral bekend om zijn snelheidsrecords in de bergen, brengt ons op 26 november een blitzbezoek. Hij vertelt in Brussel een hele avond over zijn avonturen.

28 september 2014,