Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Crux Bouldergym, nieuwe boulderzaal in Limburg

Crux Bouldergym, nieuwe boulderzaal in Limburg

19 december 2012

Na jarenlang pendelen tussen verschillende boulderzalen hebben vier Limburgse klimmers (Frank Leyssen, Willy Mercken, Raf Vanoppen et Danny Verbinnen) besloten om zelf een boulderzaal te openen. Na een maandenlange zoektocht zijn ze terechtgekomen in het gloednieuwe sportcomplex van Herk-de-Stad. Een ruimte van zo’n 750 m² bood daar nagenoeg de perfecte condities voor het creëren van een boulderzaal!
Crux Bouldergym werd in samenwerking met muurfabrikant SLVTR ontworpen. Blijkbaar hebben de uitbaters aan iedereen gedacht: beginner of gevorderde, alleen of in groep, om een gestructureerde training te volgen. Voor de diehard trainingsbeesten is er een specifieke trainingszone voorzien en de rest van de structuren zal uitdagingen bieden voor de meest verfijnde technici tot de sterkste krachtpatsers. Meer dan 600 m² klimoppervlakte met zo’n 250 routes zullen er voor zorgen dat iedereen zijn gading vindt.
Voor degenen die tussendoor de batterijen terug wat moeten opladen is er natuurlijk ook een gezellige bar om eventjes te chillen.

Het openingsweekend zal op 5 en 6 januari 2013 zijn waar iedereen gratis kan komen kennismaken en op 23 februari pakt de boulderzaal uit met de eerste wedstrijd!

Meer info is terug te vinden op de site van Crux Bouldergym
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Eerste 9a voor Anak Verhoeven

Rotsklimmen Eerste 9a voor Anak Verhoeven

Klein land, grote talenten. Sinds eind vorige week telt ons Belgenlandje maar liefst twee klimsters met een 9a op hun palmares. Twee jaar na haar voorgangster Muriel Sarkany beklom Anak Verhoeven Era Bella, 9a, in Margalef.

21 april 2015,

Unlimited climbing, 1000 meter ten voordele van mensen met een handicap in het Zuiden

Mix Unlimited climbing, 1000 meter ten voordele van mensen met een handicap in het Zuiden

Elodie Orbaen, wereldkampioene paraklimmen, en Solenne Visart delen hun passie voor de klimsport. Samen gaan ze de uitdaging aan en klimmen ze 1000 meter ten voordele van mensen met een handicap in het Zuiden!

19 april 2015,