Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Gentse klimzaal 'Ucon' sluit de deuren

Gentse klimzaal 'Ucon' sluit de deuren

Vandaag loopt de uitbating van het sportcomplex en klimmuur 'Ucon' ten einde. Stadium Gent ziet zich geconfronteerd met een deurwaardersbevel en een sloopvergunning in functie van de bouw van de nieuwe stadsbibliotheek, en kan dus niet anders dan de deuren sluiten. De Gentse klimwereld zal geduld moeten hebben tot eind 2012, wanneer het nieuwe klim- en avonturencentrum klaar zal zijn. Meer dan 3000 m2 nieuwe klimoppervlakte zit eraan te komen, wat het centrum meteen de grootste zaal van België zal maken, en wat ook op wereldniveau niet niks is.

Meer info op de site van Stad Gent
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


7/02/2011
Waar is den tijd?

8/02/2011
Niets wordt ooit nog zoals het was ...


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm