Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Klim Indoor Antwerpen verkast

Klim Indoor Antwerpen verkast

18 juni 2010

Vorige week berichtten we over de nakende sluiting van de Antwerpse klimzaal Klim Indoor omdat het complex waarvan de klimzaal deel uitmaakt de boeken zou moeten sluiten. Ondertussen kregen we van Kristof Smets (mede venoot Klim Indoor) dat er van een definitieve sluiting geen sprake meer is. De stad Antwerpen heeft een reeks maatregelen voorgesteld om de huidige klimstructuren te verhuizen naar een nieuwe locatie.
Het demonteren is begin deze week begonnen. Het feit dat de klimzaal, zei het op een andere locatie, kan bestaan, zal goed nieuws zijn voor de Antwerpenaren.

De website van Klim Indoor
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,