Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Klimax II, het werk van een dynamische gemeenschap

Klimax II, het werk van een dynamische gemeenschap

Er werd al heel lang over deze muur gepraat. Klimax II is de naam die gegeven werd aan de uitbreiding van de zaal Klimax te Puurs. Een gigantisch bijgebouw van 800 m² bestemd om recreatieve klimmers en competities te ontvangen vanaf de zomer van 2007. Hubert was aanwezig op de persvoorstelling van dit project dat aantoont dat het dynamisme van een gemeente en een klimclub hand in hand gaan. Lees hier zijn verslag.
Wij stellen jullie ook voor om op deze pagina exclusief de 3D-video van de muur te ontdekken, alsof u er zelf bij was (wmv-formaat).


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm