Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Officiële opening Entre Ciel et Terre 3.0

Officiële opening Entre Ciel et Terre 3.0

15 oktober 2011

Na tien jaar touwtjetrek op sportief-politiek niveau en 8 maanden van werken werd de nieuwe klimzaal Entre Ciel et Terre gisterenavond in aanwezigheid van de Waalse minister van sport André Antoine geopend.
De veranderingen zijn radicaal. Een nieuwe pedagogische ruimte kreeg zijn plaats naast de oude zaal die zijn potentieel ziet groeien dankzij een spiksplinternieuwe en impressionante overhang. De locals juichen en de toevallig passerende klimmers zullen ook niet aan de charmes van de nieuwe structuur kunnen weerstaan. De veranderingen verdubbelen zo maar even de capaciteit van Entre Ciel et Terre.
Het was een lange weg en de laatste weken waren zeer druk maar het is gebeurd. Jean-Marc de Laever en zijn volledige ploeg kunnen eindelijk ademhalen. Hoewel... nu begint het echte werk. Entre Ciel et Terre 3.0 is nog maar pas geboren.

Details van de werken in Entre Terre et Ciel
De site van Entre Ciel et Terre

  • Entre Ciel et Terre
  • Entre Ciel et Terre
  • Entre Ciel et Terre
  • Entre Ciel et TerreJe moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,