Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Indoorklimmen
>
Nieuws 
Opendeurdag Entre Ciel et Terre deze zaterdag 29 mei

Opendeurdag Entre Ciel et Terre deze zaterdag 29 mei

26 mei 2010

Om het klimmen te leren kennen, is er niets meer geschikt dan een opendeurdag. Wees verheugd, want op zaterdag 29 mei tussen 13h30 en 19h zal er opendeurdag gehouden worden in onze partnerklimzaal Entre Ciel et Terre. Naast de mogelijkheid om gratis te klimmen staan er nog een hele resem activiteiten op de agenda: kliminitiaties, je kan je kans wagen op de slackline, maar ook op de apenbrug, een aperitief, maar ook een heuse ?bull run? in de finaleroute voor de mannen van het laatste Belgisch Kampioenschap moeilijkheidsklimmen voor de Seniors. Afspraak in Louvain-la-Neuve!

Programma op de site van Entre Ciel et Terre
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,