Materiaalgids
>
Artikels 
Prana Komodo Pant

Prana Komodo Pant

Muy comodo?

15 juni 2009, 

De afgelopen maanden was het maar vaak genoeg fris te noemen. Bij het klimmen kon je al snel een lange broek verkiezen boven de klimshort die je al optimistisch uit de kleerkast had gehaald. De Komodo Pant van Prana bleek in die condities de ideale partner voor lentedagen en zal het waarschijnlijk ook zijn voor de frissere zomeravonden. Prana zelf beschrijft deze broek als ‘the ultimate in lightweight woven performance’ en dat is geen leugen.

De Komodo pant heeft een reguliere snit die een optimale bewegingsvrijheid verzekert. Lichtgewicht, pigment geprint, katoen werd gebruikt als ademende en comfortabele stof. Een gemakkelijke ritssluiting en knoop in combinatie met elastische stukken aan weerszijden zorgen ervoor dat de broek goed sluit en steeds goed blijft zitten, ongeacht de activiteit die uitgeoefend wordt: klimmen, boulder, slackline, zitten, feesten,… Dit terwijl de stroomlijn van de heupband ervoor zorgt dat deze vlak blijft liggen onder een klimgordel, wat toch ook al eens meer comfort betekent.

De knieën zijn voorzien van open naad flappen, binnenin afgewerkt met een stretch mesh die ventilatie en bewegingsvrijheid toelaat maar wel bij het aantrekken vaak een doodlopend straatje blijkt te vormen voor de voet. Eenmaal de broek aan, is dit echter een honderd procent pluspunt. De stretch mesh werd eveneens gebruikt voor de afwerking van de twee broekzakken. Gemakkelijk en luchtig maar de autosleutel blijft er wel vaak in hangen… De achterzak en een tandenborstelzakje – fancy ;-) – zijn gewoon in katoen afgewerkt.

De Komodo pant is een stijlvol, 'muy comodo' alternatief voor als het te fris wordt voor de klimshort en... als je er om en bij 60 Euro voor over hebt.

Tijl

Technische specificaties

Gebruik: sportieve activiteiten in frissere omstandigheden
Maten: S tot XL
Pro’s: luchtig
Materiaal: 100% katoen
Extra’s: met mesh afgewerkte open knie flappen, elastische zijstukken, klimborstelzakje
Aanbevolen verkoopsprijs: 59,95 Euro
Info: www.prana.com


Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


16/06/2009
Wat zie ik daar!!! Die broek werd getest op ,illegaal klimgebied in Tobback zijn tuin. Als dit maar goed komt, owee oweee, Belclimb in de illegaliteit, oh neee!!!

16/06/2009
Oeps... We waren helemaal niet op de hoogte

Hube


artikelarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,