Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Materiaalgids
>
Nieuws 
Never Stop Exploring met The North Face

Never Stop Exploring met The North Face

Je herinnert je waarschijnlijk nog wel de lancering van de nieuwe Europese site van The North Face enkele maanden geleden. Naast de voor de hand liggende commerciële doelstellingen, wil het merk zich ook inspannen om de exploratie van alle mogelijke pieken en dalen in de vier uithoeken van de wereld te promoten. De blog Never Stop Exploring die hiervoor in het leven werd geroepen, vertelt sinds kort het avontuur van een climbingtrip in verschillende etappes door Turkijke. Gids van dienst zijn de bekende klimmers James Pearson en Daniel Woods.

De Never Stop Exploring- blog van The North Face
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm