Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
10 klimsites komen samen in Calalonië

10 klimsites komen samen in Calalonië

4 juni 2009

Het laatste weekend van mei kwamen 10 webmasters van internationale klimwebsites samen in Catalonië voor de derde jaarlijkse bijeenkomst van het Climbing Web Network, waartoe ook Belclimb behoort.

Naast klimsessies in Margalef, Siurana en Mont Serrat, liet de bijeenkomst ook toe om de gemeenschappelijke waarden van de groep te herbevestigen, de vorderingen op het vlak van informatie-uitwisseling en het delen van fotos in kaart te brengen, alsook het toejuichen van twee nieuwe sites die deel gaan uitmaken van Climbing Web Network: Climbing.co.za en Ukclimbing.com.

In 2010 valt de eer van gastheer aan Belclimb toe, en zullen de webmasters dus allemaal afzakken naar het Belgenland voor de jaarlijkse bijeenkomst.

De leden van het Climbing Web Network:

De site van het Climbing Web Network
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


5/06/2009
mooi initiatief

5/06/2009
Bravo et merci à tous ces passionnés et bénévoles qui permettent aux grimpeurs de faire connaître leur sport encore trop peu médiatisé !


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,