Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
10 x 2 toegangstickets voor het Banff Mountain Film Festival te winnen

10 x 2 toegangstickets voor het Banff Mountain Film Festival te winnen

Als je nog geen kaarten hebt gekocht en erover twijfelt er alsnog te kopen, weet dan dat er via Belclimb 10 x 2 toegangstickets voor de Banff Mountain Film Festival World Tour vallen te winnen. Een wedstrijd die loopt tot 14 februari. Het programma van de voorstellingen is om bij te watertanden: 6 films of 140 minuten van puur avontuur waarvan je de rillingen over de rug gaan maar vooral een sfeer die alleen op deze voorstellingen ervaren kan worden.

De wedstrijd loopt van vrijdag 3 tot dinsdag 14 februari 2012. Je moet geregistreerd zijn op Belclimb om te kunnen deelnemen.

De Banff Mountain Film Festival wedstrijd
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm