Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
12° Below: een koud Fontainebleau op film

12° Below: een koud Fontainebleau op film

22 januari 2010

Van bewegen krijg je het warm. Dat hebben Haroun Souirji en Adrien Baudouin aan de lijve mogen ondervinden toen ze op een gezegende ochtend bij -12° graden uit hun slaapzak kropen in Fontainebleau. Antarctisch koud of niet, ze hadden nog twee klimdagen voor de boeg, en brachten die door in het gezelschap van hun camera. Bekijk hun fijne montage ... vanuit je warme bureaustoel.

En stil hebben ze niet gezeten, want ze wisten onder andere Plastikman 7A in Franchard Isatis, La Grande Marche 7A+ in Canche aux Merciers en Magic Bus 7B+ in Buthiers Piscine af te werken.

De video 12° Below
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,