Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
2012 heeft de ogen geopend voor Loic Timmermans

2012 heeft de ogen geopend voor Loic Timmermans

8 december 2012

Het gebeurt niet vaak dat de doordeweekse pers interesse toont voor de klimsport. Toch stond Loïc Timmermans gisteren in het middelpunt van de belangstelling in de Brusselse uitgave van de tabloid La Dernière Heure les Sports. In een artikel blikt hij terug op het jaar 2012, een klimseizoen dat zijn ogen geopend heeft. Met de overwinningen op de Europese Beker en het Europees Kampioenschap, spreekt Loïc van een ongelooflijk jaar: "Ik heb ook deelgenomen aan meerdere competities bij de senioren. Daar heb ik een heleboel ervaring opgedaan maar het heeft me vooral doen inzien waar ik nog kan verbeteren. Het heeft m'n ogen geopend." Hij weet wat hij moet doen om door te breken bij de groten: kracht trainen. Dat zou een van zijn doelen moeten zijn in 2013.

De blog van Loïc Timmermans
Fragmenten uit het interview op de website van La Dernière Heure les Sports
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,