Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
4000 wedstrijdklimmers geregistreerd op Belclimb

4000 wedstrijdklimmers geregistreerd op Belclimb

Met een gemiddelde van 60 wedstrijden waar Belclimb jaarlijks over bericht, groeit ook het aantal klimmers opgenomen in ons overzicht van wedstrijdresultaten. Vorige week rondden we zelfs de kaap van 4000 wedstrijdklimmers. Het gaat voornamelijk om Belgische wedstrijden, maar ook het internationale wedstrijdcircuit wordt belicht, vooral als het dan gaat om competities waar onze landgenoten meedingen naar de overwinning of wanneer het gaat om buitenlandse toppers die in ons Belgenland hun geluk op de proef komen stellen. 
Sinds 1991, werden niet minder dan 702 wedstrijden behandeld op de site. Het gaat dan ook om een gigantische databank met kliminformatie die je toelaat door het palmares van onder meer Muriel Sarkany, Mathilde Brumagne, Anak Verhoeven en ook nog Loïc Timmermans te snuisteren.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm