Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
9000 leden op Belclimb

9000 leden op Belclimb

8 juni 2011

In steeds grotere getale bezoeken jullie trouw onze site. Afgelopen maandag, werd Raci het 9000ste lid van Belclimb. Dit vertrouwen weerspiegelt zich in de goede bezoekerscijfers. Afgelopen mei bezochten meer dan 22.500 unieke gebruikers Belclimb. Dat is maar liefst een stijging met 15% in vergelijking met de maand mei in 2010.
Bedankt voor het vertrouwen dat jullie in ons stellen en de nauwgezetheid waarmee jullie de site bezoeken! Aarzel niet om ons te laten weten hoe jullie denken over Belclimb. Al jullie opmerkingen - bij voorkeur constructieve kritiek natuurlijk - is meer dan welkom.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,