Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Acteur of klimmer, een moeilijke keuze ...

Acteur of klimmer, een moeilijke keuze ...

De kalenders voor 2011 zijn ondertussen overal te koop. Maar, het is soms moeilijk kiezen. Het Italiaanse (klim-)schoenenmerk La Sportiva pakt dit jaar uit met een bijzonder originele kalender door haar ambassadeurs aan het werk te zetten. Een film brengt de shoot in beeld. Je kan ondermeer Angela Eiter, Kilian Fischhuber, Jérôme Meyer of ook nog Jorg Verhoeven vermomd als arbeider in de fabriek van Ziano di Fiemme. Het leuke idee levert niet alleen een heel aantal leuke beelden op, het laat je ook zien dat deze klimmers beter klimmen dan acteren.

De kalender voor 2011 is te bestellen op de site van La Sportiva
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm