Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Anak Verhoeven en Celine Cuypers in La Louvière

Anak Verhoeven en Celine Cuypers in La Louvière

Bekendheid brengt ongetwijfeld een aantal verplichtingen mee, maar zorgt af en toe ook voor een unieke mogelijkheid om je passie te delen. Zo namen Anak Verhoeven en Celine Cuypers het voorbije weekend deel aan een sportbeurs in La Louvière. Voor 400 kinderen uit de buurt stonden er een heleboel sportieve initiaties en ontdekkingen op het menu. Celine en Anak gaven iedereen de hele dag door tips, en maakten met hun motivatie zeker een aantal enthousiastelingen warm voor de klimsport.
Eén ding staat vast, het was met heel veel enthousiasme dat beide meisjes deelnamen aan deze dag. Een verslagje kan u bekijken in de reportage die te zien was op de lokale televisiezender Antenne Centre.
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm