Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Anak Verhoeven op IFSC TV

Anak Verhoeven op IFSC TV

Anak Verhoeven scheert overduidelijk hoge toppen. Ze staat dit jaar in de finale van elke internationale competitie waar ze aan deelneemt en wordt dus terecht als een van de beste klimsters ter wereld beschouwd. Dat IFSC TV haar wil interviewen, is dan ook logisch! Anak staat de internetzender te woord tijdens haar Aziatische toer door Zuid-Korea, China en Japan. Bescheiden als altijd, vertelt de Belgische over haar eerste seizoen op het allerhoogste niveau en over haar contact met de andere klimsters. Wanneer ze een eerste wereldbekerzege op haar palmares zal schrijven, durft ze niet te voorspellen. Wat dat betreft, blijft Anak met beide voeten op de grond. “De andere meisjes zijn echt sterk. Ervaring is allesbepalend. Ik moet gewoon blijven deelnemen en ervaring opdoen. Hard trainen en sterker worden”, lacht ze.

Interview Anak Verhoeven op IFSC TV:
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm