Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Anak Verhoeven beloftevolle jongere 2012 voor de provincie Antwerpen

Anak Verhoeven beloftevolle jongere 2012 voor de provincie Antwerpen

2 maart 2013

Anak Verhoeven is verleden donderdag beloftevolle jongere voor de provincie Antwerpen geworden. De prijsuitreiking die op televisie werd uitgezonden toonde de grootste talenten van de provincie waaronder ook dus deze jonge klimster. Deze titel bevestigd nogmaals haar prachtige seizoen van 2012. We denken hierbij aan haar overwinning van de Europen Yout Cup, haar zilveren medaille tijdens het Wereldkampioenschap in Singapore en ook haar derde plaats tijdens het Europees Kampioenschap in Gemozac.
Er waren nog twee andere genomineerden die meedongen naar deze titel. Zij werden allen geselecteerd door een vakjury op basis van de ingezonden kandidaturen door hun sportfederaties of gemeenten, nl. Aurélie De Ryck (atletiek) en Robin Marien (waterskiën).
Blij dat de eer haar te beurt viel, stond een stralende Anak een journalist te woord die naar haar indrukken vroeg: "Echt fantastisch. Ook voor de sport is dat geweldig dat er ook aandacht komt."
Vervolgens is het nu aan haar om te bevestigen bij de senioren waar ze reeds aan enkele wedstrijden meedeed, uiteraard wensen we haar daar veel succes toe.

De uitzending van de uitreiking voor sportbelofte is te zien op RTV (Anak is te zien vanaf de 27ste minuut)
De site van Anak Verhoeven
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


4/03/2013
Anak reports on her website:
http://www.anakverhoeven.be/?p=935

Hube


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,