Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Banff Mountain Film Festival in België vanaf 3 maart

Banff Mountain Film Festival in België vanaf 3 maart

Het Banff Mountain Film Festival wordt beschouwd als het grootste en meest prestigieuze festival voor avonturenfilms met bergen als centraal thema. Jaar na ja spelen hier een 380-tal films vol emotie en spektakel. De wereldtournee van 2015 vormt daar geen uitzondering op. Sfeer en spanning verzekerd. De trailer hieronder geeft alvast een voorsmaakje.
Het festival doet voor het 6e jaar op rij België aan. Voorstellingen bijwonen kan in Brussel, Luik, Namen, Bergen, Eigenbrakel, Gent, Antwerpen en Libramont. Vorig jaar kwamen er maar liefst 5.000 toeschouwers opdagen. Elke voorstelling was uitverkocht! Succes gegarandeerd.
Nog niet helemaal overtuigd? De selectie van 2015 belooft nu al een van de meest indrukwekkende uit de geschiedenis van het festival te worden. De klimsport en de mooiste klimplaatsen worden prachtig in de kijker gezet. Liefhebbers zullen hun hart kunnen ophalen. Noteer 3 maart alvast in uw agenda.

De programmering en ticketinformatie vind je op de Belgische website van de tournee: Banff Mountain Film Festival.

Trailer
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Foto's 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm