Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
BCCC routebouwers in opleiding

BCCC routebouwers in opleiding

2 mei 2012

Op 22 en 29 april ging de eerste officieel door de Belgian Commission for Competition Climbing erkende opleiding voor wedstrijdroutebouwers door. Dit werd ten zeerste gemist in België en werd gerealiseerd door de inzet van een andere, IFSC-gediplomeerde routebouwer, Jérôme De Boeck.
Acht cursisten namen deel aan deze opleiding: Eric Berthe, Cyril Lapke, Didier Mottart, Tijl Smitz, Jean-Sébastien Lambert, Stéphane Van Lierde, Pierre Job en Nicolas Dejeneffe. Vijf van hen bereiden zich ten volle voor op het Belgisch Kampioenschap waar ze deze week voor zullen bouwen.
Als kers op de taart produceerde de bende niet minder dan 16 nieuwe wedstrijdroutes tussen 6b+ en 8a+ in klimzaal Altitude CCM te Braine l'Alleud. Zij die eens naar een andere zaal willen trekken of zich willen trainen in wedstrijdroutes weten dus waar naartoe te gaan.

De site van Jérôme De Boeck
De site van de Belgian Commission for Competition Climbing
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


3/05/2012
wanneer is de volgende opleiding?

4/05/2012
Excuseer voor mijn slecht Nederlands, ik zal in Engels schijven.
There no new competition setting course planned at the moment. For regular setting, there are two courses in June, one in Namur, one in Turnhout. I'll put the informations on my website in the coming days (www.jeromedeboeck.com), you can contact me by at [email protected].


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,