Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Beelden van Tomtesterom op El Capitan

Beelden van Tomtesterom op El Capitan

Wie afgelopen zondagavond naar Eén keek kon een aflevering bekijken waarin Tom Waes aka Tomtesterom El Capitan beklom. Tijdens deze beklimming, gekwalificeerd als "zwaarste ter wereld", werd hij begeleid door Nicolas Favresse en Sean Villanueva.
Al bij al dient de prestatie met enige zin voor relativering te worden beschouwd. Ze werd immers voorafgegaan door een training van slechts vier dagen in Freyr. Maar het slagen alleen al, verdient de nodige waardering.
Nicolas en Sean mogen prat gaan op het feit dat ze weer eens een prachtig avontuur tot een goed einde hebben gebracht deze keer weliswaar achter de camera.

Fragment uit Tomtesterom op Eén
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

RegistrerenGerelateerde inhoud 
nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm