Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Belclimb rondt de kaap van 8000 leden

Belclimb rondt de kaap van 8000 leden

2 april 2010

Belclimb rondt de kaap van 8000 leden! De site mocht eergisteren haar 8000ste BCN-lid in de persoon van maga welkom heten.
Mocht je zelf nog niet geregistreerd zijn als Belclimb-gebruiker, twijfel dan niet langer want als BCN-lid kan je gebruik maken van exclusieve gebruikersmogelijkheden zoals bijvoorbeeld het posten van berichten in de fora, je mening spuien over de nieuwsberichten, onze newsletter ontvangen, deel nemen aan de vele wedstrijden op BCN en natuurlijk ook je persoonlijke rockclimbing tick-list onderhouden. Met de lente die in de lucht hangt, geen overbodige luxe!
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,