Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Belclimb wordt 10 jaar

Belclimb wordt 10 jaar

Happy birtday to us! Op 16 augustus 1999 zag Belclimb het levenslicht. Het is ondertussen al 10 jaar dat ons team jullie de laatste nieuwtjes van de Belgische klim- en alpinismescene brengt. Aan iedereen die ons van het begin of iets later heeft gevolgd, bedankt! En natuurlijk ook aan iedereen die bijgedragen heeft aan de inhoud en ontwikkeling van de site.

Aangezien een 10de verjaardag niet elke dag voorkomt, kunnen jullie best de periode van 31 augustus tot 4 oktober aanstippen in jullie agenda om deel te nemen aan 10 online wedstrijden met meer dan 2500 Euro aan materiaal en een klimvakantie van 1 week voor 2 personen aangeboden door Tenerife Outdoor.
Aandacht, enkel geregistreerde Belclimbleden kunnen deelnemen.

Te volgen op  http://10years.belclimb.net
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


18/08/2009
to you belclimb, happy birthday to youuuuu, etc

19/08/2009
c'est le même jour que moi!

20/08/2009
Félicitations!

Ita


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm