Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Chris Sharma in City Lizard op 10 oktober

Chris Sharma in City Lizard op 10 oktober

Het is bevestigd! Chris Sharma, interplanetaire en immer rijzende ster van het klimmen en mededinger naar de titel bekendste persoonlijkheid in de verticale wereld zal op zaterdag 10 oktober om 20u in klimzaal City Lizard verblijden met een presentatie. Het wordt een onvergetelijke gebeurtenis om Sharma vol vuur te horen vertellen over zijn exploten. En dat zijn er heel wat.
En, wie weet, misschien waagt hij zich wel aan een aantal Sint Niklaasiaanse boulders.

De plaatsen voor de presentatie worden enkel in voorverkoop verkocht en kosten 15 euro. We laten u zeker en vast iets weten wanneer de inschrijvingen openen.

De site van City Lizard
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm