Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Climbing for life in Terres-Neuves op 17 en 21 december

Climbing for life in Terres-Neuves op 17 en 21 december

Op zaterdag 17 december en woensdag 21 december zal klimzaal Terres-Neuves (Brussel) deelnemen aan Music for Life. De actie van Studio Brussel ondersteunt in 2011 een hulpproject voor Nepalese kinderen in samenwerking met het Rode Kruis. Het is niet algemeen geweten maar de twijfelachtige hygienische toestanden aldaar staan in voor ongeveer 88% van de sterfgevallen onder jonge kinderen in de regio.
Gedurende de twee dagen gaan de integrale inkomsten aan klimbeurten van de zaal (8€, ook voor abonnees) naar het goede doel. Doel is de symbolische hoogte van de hoogste top van de streek te behalen: de Everest met zijn 8848 m. Dit doet zeker ook denken aan het initiatief dat klimzaal Blueberry Hill te Kortrijk twee jaar geleden nam.

De site van klimzaal Terres-Neuves
De site van Music for Life
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm