Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Dank voor een geslaagde Tiendaagse Chloé Graftiaux

Dank voor een geslaagde Tiendaagse Chloé Graftiaux

De passie was zichtbaar gedurende de volledige Tiendaagse Chloé Graftiaux. Dankzij de aanwezigheid van honderden personen, begeleidend en deelnemend, werd het evenement een groot succes waarvoor de ouders van Chloé graag iedereen bedanken. Het televisienet RTBF was aanwezig op de afsluitende Open Climb afgelopen woensdag in de carrière des Grands Malades te Namen. Zie hier de reportage in Week-end Sportif.

Diegenen onder jullie die het boek 'Il était une fois une fée au pays de la grimpe' bestelden moeten het boek in de loop van de week met de post ontvangen. Je kan ook de regelmatig bijgewerkte lijst van de afhaalpunten voor het boek (pdf) bekijken.
Voor de anderen is het boek nog steeds online bestelbaar en zeer binnenkort beschikbaar in de online winkel van de RTBF.
Als je in je eigen zaal of via je eigen club een afhaalpunt wilt organiseren dien je eenvoudigweg contact op te nemen via [email protected]

De site van Chloé Graftiaux Passion Together
De reportage in Week-end Sportif
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.


Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm