Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Dave McLeod in Leuven

Dave McLeod in Leuven

7 maart 2009

De Schot Dave McLeod is waarschijnlijk een van de meest polyvalente klimmers ter wereld: 9a sportklimroutes, M10 mixed routes zonder zekeringen en de hardste trad-routes van het moment. Begin 2009 herhaalde hij probleemloos James Pearson’s The Walk of Life, E12.
Op 20 maart strikte de Leuvense Universitaire Alpinisten Klub (LUAK) Dave en komt hij over dit alles en nog veel meer, hoogstwaarschijnlijk met de nodige, persoonlijke anekdotes, vertellen in Leuven.

Afspraak in de Aula Max Weber (Parkstraat 51) om 20u30.

Voor tickets in voorverkoop (7€) kun je terecht bij LUAK-leden, in Klimzaal Hungaria of Kariboe. Je kan ook een mailtje te sturen naar dit adres voor donderdag 19 maart met vermelding van de naam en het aantal gewenste tickets. Je kan deze gewoon betalen aan de kassa. De avond zelf kan je ook nog beslissen af te komen. Je betaalt dan wel 9€ aan de kassa.

Dave McLeod in Leuven
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,