Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
DVD Asgard Jamming te koop

DVD Asgard Jamming te koop

31 maart 2010

Duizenden kijklustigen hebben ondertussen al genoten van de voorstellingen van de film Asgard Jamming, een ongeziene belangstelling in de kleine wereld van het klimmen in België.
Mocht je toch een voorstelling gemist hebben of als je simpelweg de expeditie van het CAB-RCT nog eens opnieuw wil beleven in je eigen huiskamer, dan is er goed nieuws, want de DVD van de film is nu beschikbaar. Bereid je alvast voor op 55 minuten vertier in het gezelschap van Silvia Vidal, Sean Villanueva, Stéphane Hanssens, Olivier en Nicolas Favresse. Mocht u toch nog twijfelen, dan brengen we graag even in herinnering dat ze onlangs de Golden Piton Award in ontvangst hebben mogen nemen in de categorie beste Big Wall beklimming.

DVD Asgard Jamming te koop bij CAB-RCT




Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registreren


5/04/2010
DVD ligt nu ook te koop in Klimzaal Blok voor 19,95


nieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,