Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Eerbetoon aan Chloé

Eerbetoon aan Chloé

23 augustus 2010

Er zijn geen woorden om de emoties die het overlijden van Chloé Graftiaux, afgelopen zaterdag in de Alpen, teweeg brengen te beschrijven. Weet dat er een eerbetoon aan haar wordt georganiseerd nu woensdag 25 augustus in de kerk van Aussois, Frankrijk om 10u30. Als je niet tot daar geraakt ben je ook steeds welkom op zondag 12 september om 15u te Namen in Restaurant social Le Perron de l'Ilon, Rue du Lombard.

De ouders van Chloé hopen dat niemand zich uitgesloten voelt. Om haar uw sympathie te betuigen of om haar nagedachtenis te eren, vrienden of minder bekenden, iedereen is welkom.

Een thread werd geopend in het forum voor zij die de verplaatsing naar Aussois willen maken. We moedigen het carpoolen ten zeerste aan. Je moet wel ingelogd zijn om te kunnen antwoorden.

Als je bloemen of een afscheidswoord wilt sturen zie hier de coördinaten van de begrafenisondernemer in Aussois:
Marbrerie Pompes Funèbres de la Vanoise
120 rte de Bardonnèche
73500 MODANE
Tel : +33 (0)4 79 05 04 08
Mail : [email protected]

De site van Chloé Graftiaux
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,