Vorige nieuwsberichtVolgende nieuwsbericht
Mix
>
Nieuws 
Escal'pades, een nieuwe club voor de Franstalige federatie

Escal'pades, een nieuwe club voor de Franstalige federatie

31 oktober 2011

De Franstalige klimfederatie wordt steeds groter. Bovendien mag ze vanaf nu rekenen op een club in de provincie Luxemburg. Het logo van club Escal'pades laat je meteen denken aan Klimzaal Escale. Maar, dat mag niet verwonderen, want asbl heeft de klimzaal in Aarlen als uitvalsbasis.

Serge Raucq, voorzitter: Aarlen, en het hele zuiden van de provincie Luxemburg, liggen iets te ver verwijderd van de activiteiten die normaal door dichtsbijzijnde clubs van de CAB georgansieerd worden. En dat terwijl we hier toch een grote klimmersgemeenschap hebben die elkaar treffen in de toch wel goed gekende klimzaal Escale.
En aldus werd er een nieuwe club in het leven geroepen die activiteiten rond klimmen, alpinisme en bergwandelen zal organiseren. Best of luck!

De site van Escal'pades
Je moet ingelogd zijn om een commentaar toe te voegen

Registrerennieuwsarchief 

Nieuws 
Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Competitie Wat onthouden we van het Belgisch Kampioenschap Boulderen 2015?

Op het voorbije Belgisch Kampioenschap Boulderen kroonden Simon Lorenzi en Chloé Caulier zich tot winnaar bij de senioren. De twee klimmers bevestigden hun suprematie ten opzichte van de concurrentie met sprekend gemak.

7 januari 2016,

Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Indoorklimmen Is er een alternatief voor de Leuvense klimmers na de sluiting van Hungaria?

Op 30 december 2015 sloot Leuven een tijdperk af. Klimzaal Hungaria deed er dan na 25 jaar definitief de deuren dicht. Met de sluiting komt er een einde aan een mooi hoofdstuk van de Belgische klimgeschiedenis. Is er een alternatief voor de Leuvense klimm

4 januari 2016,